46. Maraton Dębno
42.195 km
Lista
startowa
1.5 km 5.7 km 10 km 12.5 km 15 km 21.097 km 22.8 km 25 km 27.2 km 30 km 32.5 km 38.2 km 40 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K20 K30 K40 K50 K60
MĘŻCZYŹNI M20 M30 M40 M50 M60
42.195 km (10:01:08) - meta
Strona  1 
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Foto Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
11 11 BRZEZIŃSKA Aleksandra MKL Toruń (POL) MP 1 K20 (1) 02:34:51 +18:04 02:34:51 12:35:59.25
178 220 KRZYWDZIŃSKA Monika Łódź (POL) 12 K20 (2) 03:17:01 +01:00:14 03:16:52 13:18:09.36
312 303 SZOSTAK Anna UKS Olimpia Zabrze (POL) MP 18 K20 (3) 03:28:33 +01:11:46 03:27:46 13:29:41.40
369 328 KOTWICA Hanna Pałuki Running Team (POL) 22 K20 (4) 03:30:48 +01:14:01 03:30:21 13:31:56.75
457 2594 FRIESKE Antonina Kostrzyn nad Odrą (POL) 28 K20 (5) 03:37:37 +01:20:50 03:36:37 13:38:45.50
586 141 NOWOWIEJSKA Julia Szczytno (POL) 34 K20 (6) 03:44:02 +01:27:15 03:43:02 13:45:10.92
602 2622 WOLAK Izabela JKS SALAMANDRA (POL) 36 K20 (7) 03:43:32 +01:26:45 03:43:29 13:44:40.66
642 1927 ZABOROWSKA Paulina idacprzedsiebie.pl (POL) 41 K20 (8) 03:46:22 +01:29:35 03:45:34 13:47:30.93
870 2566 KLUJ Edzia Wągrowiec (POL) 67 K20 (9) 03:57:13 +01:40:26 03:55:35 13:58:21.92
876 638 SZUCA Agata KB Pento Strzelce Krajeńskie (POL) 68 K20 (10) 03:57:01 +01:40:14 03:55:57 13:58:09.51
902 694 LEDZIŃSKA Katarzyna Kraków (POL) 72 K20 (11) 03:59:15 +01:42:28 03:57:08 14:00:23.17
933 2653 FIEBIG Natalia www.fiebig.pl (POL) 75 K20 (12) 04:00:10 +01:43:23 03:57:59 14:01:18.53
956 314 ŻERKO Klaudia Poznań (POL) 78 K20 (13) 04:00:15 +01:43:28 03:58:39 14:01:23.25
1124 171 PÖPKE Anna Reebok Run Crew Częstochowa (POL) S 108 K20 (14) 04:07:54 +01:51:07 04:06:34 14:09:02.94
1135 407 KOMAN Izabela Łódź (POL) 112 K20 (15) 04:09:00 +01:52:13 04:07:04 14:10:08.17
1211 1949 FRĄCZEK Paulina Piotrowice (POL) 129 K20 (16) 04:11:27 +01:54:40 04:09:40 14:12:35.48
1249 2797 KUREK Agata Katowice (POL) 139 K20 (17) 04:11:47 +01:55:00 04:10:56 14:12:55.86
1489 1680 ZEVALLOS MERBORO Kollita Kraków (POL) 189 K20 (18) 04:23:54 +02:07:07 04:21:59 14:25:02.00
1501 2477 JAKIMCZYK Martyna - (POL) 191 K20 (19) 04:23:25 +02:06:38 04:22:32 14:24:33.96
1511 425 SMYK Agnieszka 42doszczescia.pl (POL) 196 K20 (20) 04:24:42 +02:07:55 04:22:56 14:25:50.93
1526 2398 WATARZYSZYN Marzena Kraków (POL) 201 K20 (21) 04:25:33 +02:08:46 04:23:37 14:26:41.12
1572 448 GOŁĘBIAK Katarzyna Kalisz (POL) 212 K20 (22) 04:27:49 +02:11:02 04:25:32 14:28:57.68
1577 1207 JAKIMOWICZ Kamila Kostrzyn nad Odrą (POL) 214 K20 (23) 04:28:03 +02:11:16 04:25:37 14:29:11.89
1650 2069 PIETRZAK Monika Wilczyn (POL) 228 K20 (24) 04:32:13 +02:15:26 04:29:26 14:33:21.00
1678 1131 CICHOWSKA Anna Klub Biegacza Ignatianum (POL) 231 K20 (25) 04:31:57 +02:15:10 04:30:30 14:33:05.68
1680 1443 PAUKSZTA Aleksandra Poznań (POL) 232 K20 (26) 04:32:33 +02:15:46 04:30:31 14:33:41.66
1705 194 JONASZ Kasia Gorzów Wlkp. (POL) 238 K20 (27) 04:32:51 +02:16:04 04:31:36 14:33:59.15
1798 2672 SARAT Bernadetta SARATFILMS (POL) 261 K20 (28) 04:37:16 +02:20:29 04:37:02 14:38:24.76
1845 2234 DUDEK Agata Wrocław (POL) 269 K20 (29) 04:42:04 +02:25:17 04:39:50 14:43:12.14
1854 1646 LIPSKA Małgorzata Klub 42.2 (POL) 273 K20 (30) 04:42:08 +02:25:21 04:40:17 14:43:16.56
1877 1953 CYPRYŚ Justyna Rzeszów (POL) 278 K20 (31) 04:43:24 +02:26:37 04:41:30 14:44:32.84
1906 1745 SZELIGA Daria Wrocław (POL) N 291 K20 (32) 04:45:23 +02:28:36 04:42:46 14:46:31.47
1931 1261 MASLON Ewelina Żabno (POL) 298 K20 (33) 04:46:35 +02:29:48 04:43:55 14:47:43.01
2112 2454 SOBIECH Magdalena Olsztyn (POL) 344 K20 (34) 04:58:38 +02:41:51 04:56:04 14:59:46.47
2146 455 BANICKA Agata Gorzów Wlkp. (POL) 354 K20 (35) 05:01:28 +02:44:41 04:58:37 15:02:36.77
2202 543 PILC Ewelina Wolanów (POL) 370 K20 (36) 05:10:40 +02:53:53 05:07:46 15:11:48.71
2268 1372 POSŁUSZNA Monika SPOT Pazczyna (POL) 389 K20 (37) 05:29:18 +03:12:31 05:26:51 15:30:26.38
2271 1289 UCZESTNIK Anonimowy cieszów (POL) P 390 K20 (38) 05:28:20 +03:11:33 05:27:42 15:29:28.12
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
0.06987500 s