ORLEN WARSAW MARATHON - WYNIKI NIEOFICJALNE
42.195 km
Lista
startowa
5 km 10 km 15 km 20 km 21.097 km 25 km 30 km 35 km 40 km meta DNF
OSHEE 10 km
Lista
startowa
5 km meta DNF
wózki
Lista
startowa
5 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K18 K30 K40 K50 K60 K70
MĘŻCZYŹNI M18 M30 M40 M50 M60 M70
42.195 km (09:00:00) - 30 km
Strona  1 
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
2225 2136 MIKOŁAJCZYK Marta pułaski.warka (POL) 178 K70 (1) 02:43:51 +01:12:03 02:41:37 11:43:51.36
4430 4331 PRYMAKOWSKA Barbara. Tarnów (POL) 646 K70 (2) 03:26:53 +01:55:05 03:22:07 12:26:53.29
4733 4394 KASIERSKA Ewa Katarzyna WKB META LUBLINIEC (POL) 747 K70 (3) 03:53:54 +02:22:06 03:47:27 12:53:54.58
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
0.98716998 s

Sponsor główny: