ORLEN WARSAW MARATHON - WYNIKI NIEOFICJALNE
42.195 km
Lista
startowa
5 km 10 km 15 km 20 km 21.097 km 25 km 30 km 35 km 40 km meta DNF
OSHEE 10 km
Lista
startowa
5 km meta DNF
wózki
Lista
startowa
5 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K18 K30 K40 K50 K60 K70
MĘŻCZYŹNI M18 M30 M40 M50 M60 M70
42.195 km (09:00:00) - 35 km
Strona  1 
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
2141 2136 MIKOŁAJCZYK Marta pułaski.warka (POL) 172 K70 (1) 03:12:07 +01:24:37 03:09:53 12:12:07.42
4437 4331 PRYMAKOWSKA Barbara. Tarnów (POL) 666 K70 (2) 04:08:12 +02:20:42 04:03:26 13:08:12.27
4666 4394 KASIERSKA Ewa Katarzyna WKB META LUBLINIEC (POL) 735 K70 (3) 04:34:25 +02:46:55 04:27:58 13:34:25.74
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
31.65870690 s

Sponsor główny: