ORLEN WARSAW MARATHON - WYNIKI NIEOFICJALNE
42.195 km
Lista
startowa
5 km 10 km 15 km 20 km 21.097 km 25 km 30 km 35 km 40 km meta DNF
OSHEE 10 km
Lista
startowa
5 km meta DNF
wózki
Lista
startowa
5 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K18 K30 K40 K50 K60 K70
MĘŻCZYŹNI M18 M30 M40 M50 M60 M70
42.195 km (09:00:00) - 40 km
Strona  1 
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
2040 2136 MIKOŁAJCZYK Marta pułaski.warka (POL) 170 K70 (1) 03:40:48 +01:40:29 03:38:34 12:40:48.26
4374 4331 PRYMAKOWSKA Barbara. Tarnów (POL) 661 K70 (2) 04:45:59 +02:45:40 04:41:13 13:45:59.85
4601 4394 KASIERSKA Ewa Katarzyna WKB META LUBLINIEC (POL) 721 K70 (3) 05:14:59 +03:14:40 05:08:32 14:14:59.02
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
1.57196212 s

Sponsor główny: