ORLEN WARSAW MARATHON - WYNIKI NIEOFICJALNE
42.195 km
Lista
startowa
5 km 10 km 15 km 20 km 21.097 km 25 km 30 km 35 km 40 km meta DNF
OSHEE 10 km
Lista
startowa
5 km meta DNF
wózki
Lista
startowa
5 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K18 K30 K40 K50 K60 K70
MĘŻCZYŹNI M18 M30 M40 M50 M60 M70
42.195 km (09:00:00) - 20 km
Strona  1  2 >
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
123 5109 DOLBIK IHAR run4fun (BLR) 109 M60 (1) 01:19:18 +18:19 01:19:15 10:19:18.03
183 5605 ŁANCUCKI Stanislaw Stalowowolski Klub Biegacza (POL) 168 M60 (2) 01:21:52 +20:53 01:21:49 10:21:52.57
235 4793 JAWORSKI marek niezrzeszony (POL) 219 M60 (3) 01:23:22 +22:23 01:23:18 10:23:22.95
341 5906 GIPSIAK Andrzej Legionowo (POL) B2 323 M60 (4) 01:24:49 +23:50 01:24:43 10:24:49.75
437 5335 NOWOSIELSKI Marek Biegam dla Marcinka (POL) 416 M60 (5) 01:26:18 +25:19 01:26:13 10:26:18.03
514 4632 JASEK Tadeusz PZLAM (POL) 489 M60 (6) 01:28:38 +27:39 01:28:36 10:28:38.42
662 5529 KOSOWSKI JANUSZ AKM OLSZTYN /sklepbiegacza.pl (POL) 627 M60 (7) 01:31:53 +30:54 01:31:51 10:31:53.30
781 1019 ZALENSKI Leslaw WROCŁAW MARTHON TEAM (POL) 738 M60 (8) 01:33:37 +32:38 01:32:48 10:33:37.79
918 1665 GURGUL Ryszard Świdnicka Grupa Biegowa (POL) 866 M60 (9) 01:35:26 +34:27 01:34:54 10:35:26.86
1048 5287 SAGONAS CHRISTOS MARATHON CLUB (GRE) 991 M60 (10) 01:37:19 +36:20 01:35:27 10:37:19.57
1065 5057 WÓJCIK Wiesław Chociwel (POL) 1008 M60 (11) 01:37:34 +36:35 01:37:20 10:37:34.86
1235 1995 PETELSKI Paweł Cross Warszawa (POL) B2 1165 M60 (12) 01:39:21 +38:22 01:37:59 10:39:21.10
1941 4375 FLOOD John Wettingen (SUI) 1800 M60 (13) 01:46:26 +45:27 01:41:42 10:46:26.82
1780 3015 BONIEWSKI Lech Glinojeck (POL) 1658 M60 (14) 01:44:58 +43:59 01:42:43 10:44:58.45
1830 4418 RUCHOMSKI Wieaław Kielce (POL) 1705 M60 (15) 01:45:26 +44:27 01:42:58 10:45:26.54
1875 1840 KOZŁOWSKI Roman Warszawiaky (POL) 1745 M60 (16) 01:45:49 +44:50 01:43:23 10:45:49.88
1952 1699 SOCHA Jan Warszawa (POL) 1811 M60 (17) 01:46:37 +45:38 01:44:22 10:46:37.70
2053 4587 KRYPA Jan Warszawa (POL) 1901 M60 (18) 01:47:46 +46:47 01:45:35 10:47:46.28
2197 6359 SZYCHUŁDA Adam ZORZA GDYNIA (POL) 2030 M60 (19) 01:48:33 +47:34 01:45:45 10:48:33.99
2067 5320 TKACZUK Eugeniusz Bielsk Podlaski (POL) 1913 M60 (20) 01:47:57 +46:58 01:45:53 10:47:57.63
2128 4197 ZĄBEK Marek Warszawa (POL) 1970 M60 (21) 01:48:14 +47:15 01:45:57 10:48:14.00
2297 3423 BOROWSKI Andrzej Rozbiegane Działdowo (POL) 2115 M60 (22) 01:49:17 +48:18 01:45:59 10:49:17.49
2196 1375 RUTKOWSKI Sławomir NIEZRZESZONY (POL) 2029 M60 (23) 01:48:33 +47:34 01:46:14 10:48:33.85
2537 2955 WOJDAT Lech kbp pasja (POL) 2324 M60 (24) 01:51:55 +50:56 01:46:19 10:51:55.90
2082 2151 SÓJKA Paweł Alpenverein (POL) 1927 M60 (25) 01:48:05 +47:06 01:46:30 10:48:05.41
2018 3403 MAROLO GIUSEPPE ASD LE TARTARUGHE (POL) 1869 M60 (26) 01:47:29 +46:30 01:46:31 10:47:29.87
2203 2185 ZIMIŃSKI Zdzisław Orange Polska (POL) 2036 M60 (27) 01:48:35 +47:36 01:46:54 10:48:35.75
2232 4241 WYBRANIEC andrzej ks gryf (POL) 2062 M60 (28) 01:48:48 +47:49 01:47:06 10:48:48.35
2318 5467 KACPROWSKI Tadeusz Warszawa (POL) 2130 M60 (29) 01:49:35 +48:36 01:47:14 10:49:35.33
2017 44 DZIEKOŃSKI Tadeusz MKS Juvenia Białystok (POL) PZLA 1868 M60 (30) 01:47:29 +46:30 01:47:27 10:47:29.33
2451 3422 KAJAK Mirosław Truchtacz.pl (POL) 2245 M60 (31) 01:51:01 +50:02 01:47:37 10:51:01.56
2416 5152 WONKO ADAM TOMASZÓW MAZOWIECKI (POL) 2214 M60 (32) 01:50:37 +49:38 01:48:07 10:50:37.52
2354 3329 KUŹMA MIROSŁAW PSSE Siedlce (POL) 2160 M60 (33) 01:49:57 +48:58 01:48:26 10:49:57.30
2510 4676 KUCZKOWSKI Jerzy Biegnij Juras Biegnij (POL) 2298 M60 (34) 01:51:38 +50:39 01:48:42 10:51:38.82
2634 4064 BELOWSKI Leszek Chemik NOXY Puławy (POL) 2404 M60 (35) 01:52:44 +51:45 01:49:25 10:52:44.14
2775 2183 SULOWSKI Władysław Marysin (POL) 2529 M60 (36) 01:53:56 +52:57 01:50:21 10:53:56.93
2742 5393 LENART Zdzisław Płock (POL) 2500 M60 (37) 01:53:40 +52:41 01:50:33 10:53:40.52
2922 6112 URBAŃSKI Józef KKB Mosir Krosno (POL) 2643 M60 (38) 01:55:01 +54:02 01:50:55 10:55:01.68
2729 1658 MIKINA artur pwpw sa (POL) 2489 M60 (39) 01:53:32 +52:33 01:51:10 10:53:32.19
2955 3030 JASIŃSKI WALDEMAR WARSZAWA (POL) 2671 M60 (40) 01:55:13 +54:14 01:51:19 10:55:13.02
2964 4657 SZWEDA MAREK brak (POL) 2679 M60 (41) 01:55:19 +54:20 01:51:47 10:55:19.46
2995 5513 OŁDAKOWSKI Leszek Panewniki (POL) 2708 M60 (42) 01:55:31 +54:32 01:51:50 10:55:31.72
3115 3051 NARTOWSKI Jan MORT! (POL) 2812 M60 (43) 01:55:54 +54:55 01:52:00 10:55:54.25
3084 3433 ZALEWSKI Franciszek Tuptuś Otwock (POL) 2785 M60 (44) 01:55:45 +54:46 01:52:31 10:55:45.47
2925 6226 PETRYKOWSKI Roman biegamPłock team (POL) 2646 M60 (45) 01:55:02 +54:03 01:52:42 10:55:02.20
3155 2491 BOŻEK Edward Milanówek (POL) 2848 M60 (46) 01:56:14 +55:15 01:52:56 10:56:14.70
2832 4527 GRZEGOREK Jerzy Trzebnica (POL) 2571 M60 (47) 01:54:22 +53:23 01:53:02 10:54:22.46
3220 1444 ŻYCIŃSKI Jacek Warszawa (POL) 2903 M60 (48) 01:56:39 +55:40 01:53:38 10:56:39.96
3381 4353 SVENSSON Hakan Mölndal (SWE) 3033 M60 (49) 01:58:32 +57:33 01:54:19 10:58:32.74
3355 6189 PRĄDZYŃSKI Dariusz Warszawa (POL) 3011 M60 (50) 01:58:11 +57:12 01:54:24 10:58:11.28
3441 5520 DYKIERT Ryszard Stowarzyszenie Aktywni znad Rospudy (POL) 3080 M60 (51) 01:59:07 +58:08 01:54:39 10:59:07.86
3365 1691 SZYMCZYK Bogdan amator (POL) 3020 M60 (52) 01:58:21 +57:22 01:55:11 10:58:21.81
3643 6747 KORDEK Jan (POL) 3224 M60 (53) 02:01:48 +01:00:49 01:57:12 11:01:48.92
3645 2816 SZAŁOWSKI Andrzej Pipidów Duży (POL) 3225 M60 (54) 02:01:50 +01:00:51 01:57:14 11:01:50.50
3576 5952 SKAKLUK Jan KB Legionowo (POL) 3166 M60 (55) 02:00:43 +59:44 01:57:15 11:00:43.16
3438 2142 IWANICKI Władysław Lubelski Węgiel Bogdanka (POL) 3077 M60 (56) 01:59:06 +58:07 01:57:15 10:59:06.27
3509 1291 KOLASA Andrzej Klub J.Słowackiego (POL) 3123 M60 (57) 02:00:02 +59:03 01:57:45 11:00:02.09
3732 4360 FLORECKI Zbigniew Warszawa (POL) 3291 M60 (58) 02:02:53 +01:01:54 01:58:10 11:02:53.57
3659 866 PODGÓRSKI Janusz OSKARJA (POL) 3236 M60 (59) 02:02:00 +01:01:01 01:58:13 11:02:00.67
3630 6448 ZIELIŃSKI Krzysztof Warszawa (POL) 3214 M60 (60) 02:01:41 +01:00:42 01:58:14 11:01:41.30
3670 4568 OLĘDZKI Janusz WUM (POL) 3246 M60 (61) 02:02:07 +01:01:08 01:58:51 11:02:07.31
3761 2127 BOJAROWSKI Jacek Warszawa (POL) 3316 M60 (62) 02:03:27 +01:02:28 01:58:54 11:03:27.32
3770 5461 DECYK Leszek Team Kopeć (POL) 3323 M60 (63) 02:03:30 +01:02:31 01:59:06 11:03:30.57
3690 3683 GRZYBAŁA Andrzej KR-B Eko Łomża (POL) 3263 M60 (64) 02:02:19 +01:01:20 01:59:26 11:02:19.26
3815 5666 DUBIŃSKI Bogdan Warszawa (POL) 3356 M60 (65) 02:03:49 +01:02:50 01:59:27 11:03:49.23
3834 4896 KUREK Andrzej Warszawa (POL) 3373 M60 (66) 02:03:57 +01:02:58 02:00:52 11:03:57.43
3947 1986 MELANIUK Mirosław Lublin (POL) 3454 M60 (67) 02:05:28 +01:04:29 02:00:52 11:05:28.64
3996 6107 SKOMSKI Krzysztof Negatyw (POL) 3490 M60 (68) 02:06:28 +01:05:29 02:01:34 11:06:28.08
3951 5618 WACH Zdzisław Augustów (POL) 3456 M60 (69) 02:05:32 +01:04:33 02:01:48 11:05:32.71
4048 3542 ŁUŃSKI Zbigniew Klub Biegacza Mrągowo (POL) 3532 M60 (70) 02:07:30 +01:06:31 02:02:25 11:07:30.02
4037 4421 KWAŚNIEWSKI Benedykt ZABIEGANI OLSZTYN (POL) 3522 M60 (71) 02:07:18 +01:06:19 02:03:12 11:07:18.92
4070 3088 CZERNIK Andrzej Zabrze (POL) 3547 M60 (72) 02:07:58 +01:06:59 02:03:20 11:07:58.42
4172 1309 SMYK Radosław Mieszki-Atle (POL) 3623 M60 (73) 02:10:00 +01:09:01 02:04:26 11:10:00.87
4152 4804 GAZARKIEWICZ ANTONI BHMW_GDYNIA (POL) 3607 M60 (74) 02:09:45 +01:08:46 02:04:35 11:09:45.44
4195 3027 OSIŃSKI Stanisław niestowarzyszony (POL) 3638 M60 (75) 02:10:26 +01:09:27 02:06:50 11:10:26.76
4338 5411 SKÓRSKI Stanisław RAZ Szczecin (POL) 3734 M60 (76) 02:12:52 +01:11:53 02:07:14 11:12:52.08
4335 5598 PIELACHOWSKI Piotr Boso ale w ostrogach (POL) 3731 M60 (77) 02:12:51 +01:11:52 02:07:21 11:12:51.08
4308 2893 SIERANT Marian Żółtokrólewscy (POL) 3709 M60 (78) 02:12:43 +01:11:44 02:07:23 11:12:43.40
4331 2768 BIEDERKA Zbigniew Paprotnia (POL) 3728 M60 (79) 02:12:49 +01:11:50 02:07:33 11:12:49.83
4345 5783 WIŚNIEWSKI Andrzej Klub Biegacza PLL LOT (POL) 3738 M60 (80) 02:12:54 +01:11:55 02:07:37 11:12:54.46
4353 1948 JASTRZĘBSKI Leszek Prudnik (POL) 3743 M60 (81) 02:12:57 +01:11:58 02:07:47 11:12:57.99
4390 3024 WALCZAK Tadeusz Bydgoszcz (POL) 3772 M60 (82) 02:13:40 +01:12:41 02:07:58 11:13:40.23
4241 2666 URBAŃSKI Zbyszek Rawa Mazowiecka (POL) 3671 M60 (83) 02:11:30 +01:10:31 02:08:17 11:11:30.79
4206 2925 STACHOWIAK RYSZARD senior53 (POL) 3645 M60 (84) 02:10:42 +01:09:43 02:08:25 11:10:42.62
4448 5354 WALENCIK Marek Pionki (POL) 3801 M60 (85) 02:14:55 +01:13:56 02:08:36 11:14:55.74
4260 4699 LACHERA Bogusław Night Runners Zabrze (POL) 3681 M60 (86) 02:11:54 +01:10:55 02:08:42 11:11:54.55
4408 5883 KOWALSKI Henryk SKOK Chmielewskiego/ LSB (POL) 3781 M60 (87) 02:14:08 +01:13:09 02:09:27 11:14:08.89
4456 3270 CHLEBICKI Przemysław Warszawa (POL) 3806 M60 (88) 02:15:09 +01:14:10 02:09:56 11:15:09.46
4284 3970 BRZOZOWSKI Andrzej KKB (POL) 3695 M60 (89) 02:12:29 +01:11:30 02:09:58 11:12:29.15
4462 5753 KARKUT Krzysztof KitkiZojkiiSzarlotki (POL) 3811 M60 (90) 02:15:21 +01:14:22 02:10:16 11:15:21.31
4498 4419 ROKICKI Tomasz Białystok (POL) 3837 M60 (91) 02:16:40 +01:15:41 02:10:27 11:16:40.46
4516 1521 KUBCZYK Zdzisław BASTER TEAM (POL) 3850 M60 (92) 02:17:29 +01:16:30 02:11:20 11:17:29.10
4478 1621 ŚMIGIELSKI Mieczysław Warszawa (POL) 3823 M60 (93) 02:16:05 +01:15:06 02:11:22 11:16:05.10
4508 4345 MACIEJEWSKI Janusz Sobików (POL) 3845 M60 (94) 02:17:04 +01:16:05 02:11:31 11:17:04.83
4579 2780 BERNACKI Zbigniew Grodziski Klub Biegacza (POL) 3892 M60 (95) 02:19:47 +01:18:48 02:13:49 11:19:47.28
4576 6224 BARANOWSKI Piotr Lublinianka (POL) 3889 M60 (96) 02:19:45 +01:18:46 02:13:49 11:19:45.71
4570 2426 BURZYKOWSKI Stanisław Lublin (POL) 3888 M60 (97) 02:19:42 +01:18:43 02:13:51 11:19:42.97
4580 1858 KWIECIEŃ jacek Markowi Biegacze (POL) 3893 M60 (98) 02:19:47 +01:18:48 02:14:13 11:19:47.75
4605 1882 DRZEWIECKI Waldemar Barlinek (POL) 3912 M60 (99) 02:20:13 +01:19:14 02:14:51 11:20:13.23
4609 3782 BŁASZCZYK Krzysztof Rozka TEAM (POL) 3914 M60 (100) 02:20:20 +01:19:21 02:14:59 11:20:20.41
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
0.45139790 s

Sponsor główny: