ORLEN WARSAW MARATHON - WYNIKI NIEOFICJALNE
42.195 km
Lista
startowa
5 km 10 km 15 km 20 km 21.097 km 25 km 30 km 35 km 40 km meta DNF
OSHEE 10 km
Lista
startowa
5 km meta DNF
wózki
Lista
startowa
5 km meta DNF
Szukaj wg nazwiska i imienia lub numeru startowego

OPEN KOBIETY K18 K30 K40 K50 K60 K70
MĘŻCZY¬NI M18 M30 M40 M50 M60 M70
42.195 km (09:00:00) - 20 km
Strona < 1 2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 47  48  49 >
Miej.
open
Nr Start Nazwisko i Imię™ Klub/Miasto/Kraj Dod. K M Kat./
miej.
Czas
brutto
Strata Czas
netto
Czas
rzeczywisty
4701 1079 CISKOWSKA Elżbieta Władysławowo (POL) 729 K40 (264) 02:25:54 +01:24:55 02:19:42 11:25:54.43
4702 6202 NIESIOBĘDZKA-ROGATKO Karolina Żórawski Team (POL) 730 K40 (267) 02:25:54 +01:24:55 02:19:56 11:25:54.68
4703 6039 JETKE Agnieszka BIEGAJMY RAZEM WŁADYSŁAWOWO (POL) 731 K40 (263) 02:25:54 +01:24:55 02:19:41 11:25:54.75
4704 1851 ABROMAITYTE-©MAI®E Lina Vilnius (LTU) 732 K40 (268) 02:25:54 +01:24:55 02:20:34 11:25:54.89
4705 1888 ZICKE Giedre VIP (LTU) 733 K40 (269) 02:25:55 +01:24:56 02:20:35 11:25:55.09
4706 5653 CZACHOR Łukasz ¦cigacze Bolszewo (POL) 3973 M30 (1353) 02:25:55 +01:24:56 02:19:56 11:25:55.81
4707 1431 CZERWIŃSKI Janusz ORANGE POLSKA (POL) 3974 M50 (448) 02:25:56 +01:24:57 02:19:58 11:25:56.30
4708 1293 PRZEPIÓRKA Maciej Tarnowskie Góry (POL) 3975 M30 (1351) 02:25:57 +01:24:58 02:19:47 11:25:57.01
4709 4388 PˇTEK Krzysztof Michał Warszawa (POL) 3976 M18 (455) 02:26:10 +01:25:11 02:19:47 11:26:10.26
4710 1328 MACIEJEWSKI Andrzej Warszawa (POL) 3977 M40 (1605) 02:26:17 +01:25:18 02:20:08 11:26:17.21
4711 6671 ŻOLINAS Maciej AKS POLONIA WARSZAWA (POL) 3978 M30 (1354) 02:26:21 +01:25:22 02:19:59 11:26:21.01
4712 2609 TIMA Marián Gladiator Michalovce (SVK) 3979 M40 (1607) 02:26:40 +01:25:41 02:20:54 11:26:40.44
4713 3523 MARCINČÁK Henrich Gladiátor Michalovce (SVK) 3980 M40 (1606) 02:26:40 +01:25:41 02:20:53 11:26:40.55
4714 2519 HAMADEJ Radovan Gladiator Michalovce (SVK) 3981 M40 (1608) 02:26:40 +01:25:41 02:20:54 11:26:40.79
4715 870 ZACHARIASZ Marek Sosnowiec (POL) 3982 M50 (450) 02:26:52 +01:25:53 02:21:03 11:26:52.64
4716 4960 JĘDRUCHNIEWICZ Jolanta SBRT Warszawa (POL) 734 K30 (290) 02:26:54 +01:25:55 02:20:47 11:26:54.48
4717 5918 WIETRZYCKI Marcin Rebellion Of Free Runners (POL) 3983 M30 (1355) 02:27:22 +01:26:23 02:21:26 11:27:22.28
4718 4298 ETO Ken DAIKIN (JPN) 3984 M30 (1358) 02:27:49 +01:26:50 02:23:02 11:27:49.33
4719 4989 BIZIUK Ihar Victoria (BLR) 3985 M60 (106) 02:27:53 +01:26:54 02:21:49 11:27:53.44
4720 3863 STELMACH Agata Działaj. Inspiruj/ Zone3 Team (POL) 735 K18 (129) 02:27:57 +01:26:58 02:21:47 11:27:57.27
4721 1697 GAWRYLUK Łukasz PKP CARGO (POL) 3986 M18 (456) 02:27:57 +01:26:58 02:22:27 11:27:57.73
4722 2496 LEWICKI Paweł Warszawa (POL) 3987 M40 (1609) 02:28:15 +01:27:16 02:22:21 11:28:15.22
4723 4126 SZÓSTAK Marcin Warszawa (POL) 3988 M50 (451) 02:28:27 +01:27:28 02:22:07 11:28:27.79
4724 1368 RODAK-JEZIAK Adriana Szczecin (POL) 736 K40 (272) 02:28:31 +01:27:32 02:22:54 11:28:31.41
4725 6777 DĘBOWSKI Piotr TVP Sport (POL) 3989 M50 (452) 02:28:32 +01:27:33 02:22:56 11:28:32.43
4726 5225 MAZUR Michał Warszawa (POL) 3990 M30 (1356) 02:28:32 +01:27:33 02:22:14 11:28:32.63
4727 3840 RODAK-DĘBOWSKA Magdalena Fitness PR (POL) 737 K40 (275) 02:28:40 +01:27:41 02:23:03 11:28:40.00
4728 2733 ANDRZEJEWSKA Małgorzata Piła (POL) 738 K30 (291) 02:28:40 +01:27:41 02:22:33 11:28:40.66
4729 3468 GRABOWSKA Izabela Kaczory (POL) 739 K30 (292) 02:28:42 +01:27:43 02:22:34 11:28:42.16
4730 2124 SOWIŃSKA Anetta BBL Gorzów Wielkopolski (POL) 740 K40 (274) 02:28:43 +01:27:44 02:23:02 11:28:43.83
4731 3855 GÓRSKA Małgorzata Zielony Pelikan Bydgoszcz (POL) 741 K18 (130) 02:28:52 +01:27:53 02:22:42 11:28:52.26
4732 1041 CHLEBOWSKA Magdalena Biegajnia Poznań (POL) 742 K40 (273) 02:28:55 +01:27:56 02:22:56 11:28:55.22
4733 4910 KMITA Błażej Warszawa (POL) 3991 M18 (458) 02:28:57 +01:27:58 02:22:58 11:28:57.83
4734 1228 KRYSA Maksymilian Warka (POL) 3992 M18 (457) 02:28:58 +01:27:59 02:22:38 11:28:58.91
4735 6530 DROSIO ARTUR JÓZEFÓW (POL) 3993 M50 (453) 02:29:00 +01:28:01 02:23:01 11:29:00.30
4736 6561 MUROZONO Daiki DAIKIN (JPN) 3994 M18 (462) 02:29:06 +01:28:07 02:24:11 11:29:06.71
4737 1924 STASIAK Piotr Otwock (POL) 3995 M18 (459) 02:29:10 +01:28:11 02:23:20 11:29:10.99
4738 6692 REMBOWSKI Jacek (POL) 3996 M70 (11) 02:29:18 +01:28:19 02:22:48 11:29:18.26
4739 324 WACHOL Michał ORLEN Running Team (POL) 3997 M30 (1357) 02:29:18 +01:28:19 02:22:38 11:29:18.39
4740 1841 WAWRZONKIEWICZ Rafał PKP CARGO (POL) 3998 M18 (460) 02:29:20 +01:28:21 02:23:50 11:29:20.72
4741 1777 SUGINO Reo DAIKIN (JPN) 3999 M30 (1361) 02:29:25 +01:28:26 02:24:40 11:29:25.99
4742 5247 VASIN Vladimir Warszawa (RUS) 4000 M30 (1369) 02:29:28 +01:28:29 02:28:51 11:29:28.84
4743 6780 MORMUL Ruslan (UKR) 4001 M18 (461) 02:29:29 +01:28:30 02:23:57 11:29:29.80
4744 3250 SAAH Christine Poland (POL) 743 K18 (131) 02:29:37 +01:28:38 02:23:19 11:29:37.78
4745 2799 KONDRATOWICZ Maja Lublin (POL) 744 K18 (132) 02:29:43 +01:28:44 02:24:43 11:29:43.38
4746 6614 JAWORSKI Rafał WKB META LUBLINIEC (POL) 4002 M40 (1610) 02:29:46 +01:28:47 02:23:26 11:29:46.03
4747 4976 REDES Sebastian 1987 (POL) 4003 M30 (1364) 02:29:47 +01:28:48 02:26:04 11:29:47.91
4748 1547 CZERSKI Krzysztof Kolasa Power Walk (POL) 4004 M30 (1359) 02:29:53 +01:28:54 02:23:19 11:29:53.62
4749 3123 SOBCZAK Anna M.I.L.A. Masters Iwiczna Life Athletics (POL) 745 K40 (276) 02:29:55 +01:28:56 02:23:38 11:29:55.53
4750 4949 KUCZKOWSKI cezary KieĽliny (POL) 4005 M30 (1367) 02:30:33 +01:29:34 02:27:47 11:30:33.76
4751 4538 KOLONKO Zuzanna Dystans cLubomia (POL) 746 K30 (294) 02:30:33 +01:29:34 02:25:17 11:30:33.91
4752 3462 ORZECHOWSKA Żaneta srtg gliwice (POL) 747 K30 (293) 02:30:56 +01:29:57 02:24:36 11:30:56.03
4753 3473 KACZMAREK Katarzyna Srtg Gliwice (POL) 748 K40 (277) 02:30:57 +01:29:58 02:24:36 11:30:57.11
4754 2113 TWORKOWSKA-KOLOSKO agnieszka brwinów (POL) 749 K40 (278) 02:31:01 +01:30:02 02:24:54 11:31:01.78
4755 1702 KUMAR Ashutosh Warsaw (IND) 4006 M30 (1360) 02:31:18 +01:30:19 02:24:24 11:31:18.90
4756 5825 BRACHMAŃSKI TOMASZ Terebela (POL) 4007 M40 (1616) 02:31:26 +01:30:27 02:29:03 11:31:26.78
4757 3912 SUJKA Dominik Warszawa (POL) 4008 M18 (463) 02:31:31 +01:30:32 02:25:02 11:31:31.00
4758 2772 KO¦CIELNA Maria Warszawa (POL) 750 K30 (295) 02:32:03 +01:31:04 02:27:53 11:32:03.04
4759 6324 TOMALA Zofia ¦widnica (POL) 751 K18 (133) 02:32:08 +01:31:09 02:25:42 11:32:08.24
4760 2459 DUSZCZYK Karolina Legionowo (POL) 752 K40 (279) 02:32:08 +01:31:09 02:25:45 11:32:08.49
4761 1734 STRAWA Weronika brak (POL) 753 K18 (134) 02:32:09 +01:31:10 02:25:48 11:32:09.27
4762 3141 STĘPIEŃ Krystian Wyszków (POL) 4009 M18 (464) 02:32:09 +01:31:10 02:25:40 11:32:09.61
4763 1183 SINIARSKA Paulina Warszawa (POL) 754 K18 (135) 02:32:12 +01:31:13 02:25:53 11:32:12.38
4764 6175 GROCHOWSKA Joanna Biegamy z Ochot± (POL) 755 K50 (39) 02:32:14 +01:31:15 02:25:55 11:32:14.47
4765 6584 GRABOWSKI Tomasz Warszawa (POL) 4010 M60 (108) 02:32:14 +01:31:15 02:25:55 11:32:14.72
4766 3525 BEDNARZAK TADEUSZ YULO RUN TEAM SIEDLCE (POL) 4011 M60 (107) 02:32:14 +01:31:15 02:25:54 11:32:14.89
4767 4436 KA¬MIERCZAK Michał Bedlno (POL) 4012 M18 (465) 02:32:15 +01:31:16 02:25:52 11:32:15.00
4768 6741 ZADROŻNY Andrzej JUDO LEMUR (POL) 4013 M30 (1363) 02:32:15 +01:31:16 02:25:55 11:32:15.20
4769 5988 SUZUKI Shizuka Drunk Samurai (JPN) 756 K18 (136) 02:32:15 +01:31:16 02:25:53 11:32:15.72
4770 5117 JAKUBIAK SZYMON BASZKÓWKA (POL) 4014 M18 (466) 02:32:16 +01:31:17 02:25:52 11:32:16.49
4771 1592 SZYMAŃSKI Michał Bydgoszcz (POL) 4015 M30 (1362) 02:32:16 +01:31:17 02:25:42 11:32:16.80
4772 6105 TOMASZEWSKI Tomasz Warszawa (POL) 4016 M50 (454) 02:32:19 +01:31:20 02:25:59 11:32:19.21
4773 5987 ZIELIŃSKI Tomasz Konstancin-Jeziorna (POL) 4017 M40 (1611) 02:32:20 +01:31:21 02:25:47 11:32:20.28
4774 2206 MNICH Krzysztof Chorzów (POL) 4018 M40 (1612) 02:32:22 +01:31:23 02:25:59 11:32:22.51
4775 1916 KUKAWSKA Dorota bfagencja.pl (POL) 757 K18 (137) 02:32:26 +01:31:27 02:26:18 11:32:26.69
4776 4680 KANIEWSKI Ireneusz Pruszków (POL) 4019 M30 (1366) 02:32:28 +01:31:29 02:26:49 11:32:28.42
4777 2399 DˇBSKI Robert Brak (POL) 4020 M40 (1614) 02:32:28 +01:31:29 02:26:48 11:32:28.49
4778 1856 HONZAWA Ryuta DAIKIN (JPN) 4021 M30 (1368) 02:32:36 +01:31:37 02:27:50 11:32:36.24
4779 3875 JEDLIŃSKA Marta Warszawa (POL) 758 K40 (280) 02:32:39 +01:31:40 02:26:15 11:32:39.62
4780 6526 SYGULSKI Jakub PATO DLA BEJBIKA (POL) 4022 M18 (467) 02:32:42 +01:31:43 02:27:05 11:32:42.27
4781 6537 KRAJEWSKI Bartosz Konstancin-Jeziorna (POL) 4023 M30 (1365) 02:32:44 +01:31:45 02:26:21 11:32:44.13
4782 5415 ZIMNY Steffen Zumax.co (GER) 4024 M40 (1613) 02:32:56 +01:31:57 02:26:39 11:32:56.01
4783 2330 FAŁATOWICZ Ryszard OTWOCK (POL) 4025 M60 (109) 02:33:04 +01:32:05 02:26:39 11:33:04.36
4784 6579 WYSZOMIRSKI Andrzej Warszawa (POL) 4026 M50 (455) 02:33:13 +01:32:14 02:26:59 11:33:13.79
4785 5027 KRAJEWSKI Piotr G±bin Biega (POL) 4027 M18 (468) 02:33:49 +01:32:50 02:28:39 11:33:49.84
4786 5986 PRUCNAL Pawel Warszawa (POL) 4028 M40 (1615) 02:34:05 +01:33:06 02:27:43 11:34:05.00
4787 5323 SZTACHELSKI Józef. ¦wider (POL) 4029 M70 (12) 02:34:42 +01:33:43 02:29:08 11:34:42.10
4788 34 ŁAPIŃSKA Anna (POL) 759 K30 (298) 02:35:07 +01:34:08 02:35:07 11:35:07.31
4789 1233 ORNOWSKA Julia K.S. NIEMANIEMOGE (POL) 760 K30 (297) 02:35:21 +01:34:22 02:29:28 11:35:21.16
4790 2917 ZYBAŁA Asia LKS Ogniwo Ł±kociny (POL) 761 K30 (296) 02:35:26 +01:34:27 02:29:26 11:35:26.46
4791 2305 MICHALSKI Łukasz Płock (POL) 4030 M40 (1617) 02:35:59 +01:35:00 02:31:17 11:35:59.17
4792 4394 KASIERSKA Ewa Katarzyna WKB META LUBLINIEC (POL) 762 K70 (3) 02:36:02 +01:35:03 02:29:35 11:36:02.30
4793 896 ŁACH agnieszka warszawa (POL) 763 K40 (281) 02:36:35 +01:35:36 02:31:35 11:36:35.58
4794 4247 POPIEL Aleksandra Warszawa (POL) 764 K18 (138) 02:37:12 +01:36:13 02:31:36 11:37:12.49
4795 802 ŁOWCZAK Jacek Run For Fun (POL) 4031 M30 (1370) 02:37:43 +01:36:44 02:33:24 11:37:43.64
4796 5503 ¦LĘZAK Mariusz Warszawa (POL) 4032 M40 (1618) 02:38:31 +01:37:32 02:32:31 11:38:31.91
4797 4790 SKURATOWICZ Grzegorz Spoceni na Maxa (POL) 4033 M30 (1371) 02:41:22 +01:40:23 02:34:45 11:41:22.38
4798 875 KONIECZNA Joanna Watacha łaczy NAS bieganie (POL) 765 K30 (299) 02:41:56 +01:40:57 02:36:23 11:41:56.00
4799 4854 LEN Mariusz Warszawa (POL) 4034 M50 (456) 02:42:46 +01:41:47 02:36:26 11:42:46.00
4800 6485 WŁODARCZYK Anna Warszawa (POL) 766 K30 (300) 02:45:52 +01:44:53 02:39:30 11:45:52.84
DomTel-Sport ©by Pilar 2007-2019 Generowanie
0.28491402 s

Sponsor główny: